Το όραμά μας

Να δημιουργήσουμε μια οδοντιατρική κλινική για ενήλικες με στόχο τη σωστή επίλυση οδοντιατρικών προβλημάτων

Η αποστολή μας

Να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης ώστε να πετύχουμε ένα οδοντιατρικό μέλλον χωρίς προβλήματα και φοβίες

Η αρχή μας

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε ασθενή ξεχωριστά και λύνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οδοντιατρικά προβλήματα

Μας νοιάζει, κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός

Η Dentall Clinic δημιουργήθηκε με αγάπη για να παρέχει σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες σε ενήλικες, τόσο για θέματα προληπτικής οδοντιατρικής όσο και για σύνθετα οδοντιατρικά́ προβλήματα.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση και ανώδυνη εξυπηρέτηση έχοντας τον ασθενή και τις κατευθυντήριες γραμμές για ορθό αισθητικό αποτέλεσμα στο επίκεντρο.
Πέρα από την άψογη οδοντιατρική εξυπηρέτηση, κοντά μας θα βρείτε ξεχωριστή κατανόηση και μια διαφορετική επαγγελματική προσέγγιση.
Το ιατρείο μας λειτουργεί με γνώμονα την τακτική παρακολούθηση των ασθενών, ενώ σχεδιάζουμε και παρουσιάζουμε σταδιακά λεπτομερή σχέδια θεραπείας.

Υπηρεσίες

Το ιατρείο μας παρέχει όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες για την επίτευξη και τη διατήρηση της κατάλληλης στοματικής υγείας σε κάθε ασθενή. Συνδυάζουμε την καθημερινή πρόληψη με τις προηγμένες οδοντιατρικές θεραπείες, όπου απαιτείται, και κτίζουμε έτσι ένα προβλέψιμο μέλλον για την στοματική σας κατάσταση. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός πως είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε τη δουλειά που έμπειροι συνάδελφοί μας ξεκίνησαν σε ασθενείς μικρότερης ηλικίας. Οι διαχρονικές συνεργασίες μας με διάφορους συνάδελφους απ’ όλες τις υποειδικότητες της οδοντιατρικής εγγυάται την παροχή της καλύτερης δυνατής θεραπείας.