Η ομάδα

Δρ. Ελένη

Σίαμπλεττου 

Χειρουργός Οδοντίατρος

Γεννήθηκε στη Λεμεσό όπου και μεγάλωσε. Μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο, κι αφού είχε ήδη αποφασίσει από μικρή ηλικία να ακολουθήσει επαγγελματικά την οδοντιατρική, πέρασε με επιτυχία τις εισαγωγικές εξετάσεις της 1ης Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Καρόλου της Πράγας (First Faculty of Medicine, Charles University of Prague).
Στην πορεία, έχοντας ολοκλήρωσει με επιτυχία τις σπουδές στη Γενική Οδοντιατρική, ο ζήλος της να διευρύνει τις γνώσεις της την οδήγησε σε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης όπου εστίασε σε προηγμένες οδοντιατρικές μεθόδους, ενισχύοντας έτσι τις γνώσεις της στην αισθητική προσθετική οδοντιατρική και στην αποκατάσταση εμφυτευμάτων. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να εργαστεί δίπλα σε αξιόλογα ονόματα της οδοντιατρικής κοινότητας των ΗΠΑ.
Αμέσως μετά την επιστροφή της στην Κύπρο το 2014 εργάστηκε με αξιόλογους συναδέλφους και στη συνέχεια, το 2017, κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της δημιουργώντας την κλινική Dentall με στόχο την παροχή σωστής και σύχρονης οδοντιατρικής φροντίδας σε ενήλικες.
Σήμερα, ενημερώνεται καθημερινά για τα οδοντιαντρικά δρώμενα παρακολουθώντας σεμινάρια εντός και εκτός της Κύπρου, έτσι ώστε να είναι σε θέση να παρέχει τις καλύτερες και πιο σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες.
Eίναι μέλος των: ADA – American Dental Association, IADS – International Association of Dental Students, CDO – Cyprus Dental Association.

Δρ. Νάταλυ
Τόχμε

Χειρουργός Οδοντίατρος

Σπούδασε οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης Semmelweis, στην Ουγγαρία. Αποπεράτωσε τις σπουδές της λαμβάνοντας τα Doctor of Medical Dentistry (Dr. Med. Dent) Degree, και Master of Science (MSc) το 2016 με «εύφημο μνεία».
Μιλάει αρκετές γλώσσες, μεταξύ των οποίων, αγγλικά, ελληνικά, γαλλικά, ιταλικά, αραβικά και ουγγρικά.
Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί πολλά σεμινάρια σε όλους τους τομείς της οδοντιατρικής τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.
Είναι μέλος των: ADA – American Dental Association, IADS – International Association of Dental Students, CDO – Cyprus Dental Association.

Βικτώρια
Λάσεττα

Οδοντιατρική Βοηθός

Γεωργία
Τσαγγαρίδου

Νοσηλέυτρια

Στέλλα
Χριστοδούλου

Διέυθυνση Γραφείου